(0)

Intermuzika Music School

Zenélni, zenélni zenélni!

Négy tantermünkben kötetlen és egyéni óraszámban, korhatár nélkül, gyorsan és sikerorientáltan képezheted magad magántanárainknál. Évente kétszer a nagysikerű Intermuzika Zeneiskola Tanévzáró -n profi szólistákkal és az iskola hallgatóival összepróbált zenekarral léphetsz fel 300 ember előtt.

Tanórák: minden hétköznap 10-től 18-ig megbeszélés szerint 

Jelentkezés e-mailben: zenesuli@intermuzika.hu

vagy telefonon a 06(1) 239-9756 -os számon!

  


Tanár: Szappanos György

Pályája kezdetén Babos Gyula zenekarában játszott, majd többek között a Tátrai Band-et, a Boom-Boom együttest erősítette. 2003-ban együttesével Emerton díjat kapott. A modern basszusgitár játék nagymestere, élvezetes gyakorlati oktatás minden szinten.

 

 

 Tanár: Kovács Zoltán

A Depresszió zenekar és Leander Akusztik basszusgitárosa vagyok, 1999 óta aktívanveszek részt a magyar zenei életben. A Kőbányai Zenesuli, ezen belül Csejtei Tamás és Ullmann Ottó növendéke voltam 2002-től 2005-ig. Célom, hogy a zenélés öröm legyen-akár hobbi, akár hivatás a cél. Az órákon ötvözzük a klasszikus és a modern zenei felfogást, és a zenei stílusokat is a keményrocktól a laza popzenéig.

 

 

Tanár: Reviczky Balázs

Reviczky Balázs 2010-ben végzett a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd 2016-ban a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, jazz- zongora szakon. Több műfajban is szerzett tapasztalatot, rendszeresen koncertezik ismert hazai előadókkal. Gájer Bálint zenekarában állandó zongorista.
Fontosnak tarja, hogy a könnyűzene mellett a klasszikus zene is aktívan szerepet kapjon a zenetanulásban

 

 

Tanár: Horváth Ildikó (klasszikus)

Hivatásos zenetanárként oktatja gyerekeknek és felnőtteknek a zongorázás klasszikus tananyagát. A zene azért van, hogy örömünket leljük benne. Előadóművész és zenetanár egyaránt arra hivatott, hogy ezt az örömöt továbbadja. 


Tanár: Rékasi Attila

2006-ban végeztem a Köbányai Zenei Stúdióban,ahol Sramkó János tanítványaként kerültem közelebb a jazz,a latin és más általam addig nem ismert zenei műfajokhoz. 
A gimnáziumi éveim alatt megalakult zenekarommal,a SUBSCRIBE-val (ami azóta is a fő zenekarom) első lemezünk, Sanity has left the building cimmel, 2004-ben jelent meg. 
2008-ban pedig FONOGRAM díjat nyertünk el a második nagylemezünkkel, a hazai modern rock/metal kategóriában. Azóta is számos hazai és külföldi fesztivál / rendezvény résztvevői vagyunk a SUBSCRIBE-al és a RAGE AGAINST THE MACHINE TRIBUTE -THE GUILTY PARTIES együtteseimmel. Azok a dobolni vágyók,akik hozzám járnak,a könnyű zene különböző műfajaival ismerkedhetnek meg és egyúttal a saját stilusukat is felfedezhetik!
subscribe.hu/promo
facebook.com/subscribebandTanár: Kékkői Zalán

Zalánt legtöbben Ákos zenekarából ismerik, de játéka hallható a KÁOSZ Központban, illetve Varga Miklós és Feke Pál zenekarában. A könnyűzene mellett, több nagysikerű produkciónak is résztvevője (Megasztár, Beatünnep, Hair, István a király, Shrek, Passió, Tied a világ).

Az oktatás során a zene, a zenélés örömének átadását tartja legfontosabbnak. A tanmenetet személyre szabottan állítja össze, de ebből nem maradhatnak ki az elméleti és gyakorlati alapok sem.


Tanár: Gereben Zita

A fiatal generáció egyik tehetséges énekesnőjét, Gereben Zitát a nagyközönség az Emil.RuleZ! együttesben ismerhette meg, de emellett számos elismert hazai együttessel dolgozott-dolgozik együtt ( Modern Art Orchestra, Budapest Jazz Orchestra, Transform Quintet és Free Style Chamber Orchestra).
A Rádió Gyemekkórusa, majd a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és az MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió után Zita 2008-ban végezte el a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén az ének szakot.
Saját zenekarát 2007-ben alapította Gereben Zita Quintet néven, amellyel 2010 júniusában jelent meg első kiadványuk az EMI - Hunnia Records gondozásában.

 

Tanár: Csongor Bálint

 

Subscribe,RATM tribute,USEME

subscribebalint@gmail.com